West-Friesland

NL
V

Twee jongens toegetakeld in Enkhuizen: "Dit was een nare mishandeling"

24 juni 2019, 15.16 uur · Aangepast 24 juni 2019, 15.43 uur
Door Lotte Stekelbos · Foto: Brammetje Bond

Er zijn in de nacht van zaterdag op zondag rond 04.30 uur twee jongens aangevallen aan de Torenstraat in Enkhuizen. Een van hen heeft daarbij harde klappen op zijn oog gekregen. De politie bevestigt aan NH Nieuws dat het om een 'nare mishandeling' gaat.

De twee jonge mannen zijn ter hoogte van de ING bank aangevallen. Ze raakten daar in gesprek met een groepje jongeren die bestond uit drie jongens en twee meiden. "Plotseling werden ze toen aangevallen door twee jongens uit dit groepje", vertelt de politie aan NH Nieuws. 

Bloeduitstorting
Hierdoor liep één van de jongens 'naar' letsel op aan één oog. "Het gaat om een enorme bloeduitstoring. Een dikke zwelling bij het oog. We hebben oogfoto's gemaakt van dit letsel", zegt de politie. 

Tekst gaat verder onder het Facebook bericht

Vannacht zijn er in Enkhuizen twee jongens in elkaar geslagen. Terwijl de ene jongen al op de grond lag is de dader op...

Posted by Brammetje Bond on Sunday, June 23, 2019

Aangifte
De jongens komen volgens de politie vandaag of morgen aangifte doen. Tevens roept de politie getuigen op of zij iets gezien hebben. De twee mogelijke daders zijn namelijk nog niet gevonden. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!