Ga naar Content

Frederik Pallesen al vijf maanden vermist

Frederik Pallesen uit Aalsmeer wordt sinds 15-januari vermist en zou op 3 april 26 jaar zijn geworden. Na zijn school werkt hij af en toe voor het bedrijf van zijn ouders, maar ook steeds vaker als koerier. Met een Peugeot bestelauto doorkruist hij regelmatig het land.

Frederik woonde nog thuis bij zijn ouders aan het Rameaulaantje in Aalsmeer. Op donderdagavond 14 februari gaat hij vroeg naar bed, omdat hij zich niet lekker voelt. Vrijdag laten zijn ouders hem in bed liggen en gaan zelf naar hun werk. Later die dag stuurt zijn moeder hem een sms, maar ze krijgt geen antwoord. Uit een analyse van zijn mobiele telefoon blijkt waar Frederik op de dag van zijn verdwijning, 15 januari, is geweest. Om 11 uur 26 in zijn woonplaats Aalsmeer. Omstreeks tien voor 12 lijkt Frederik's telefoon zich te verplaatsen richting Schiphol. Wanneer zijn moeder hem rond tien voor 1 probeert te bellen, is het toestel in Almere. Frederik neemt niet op. Daarna blijft het toestel in het centrum van Almere, grenzend aan het Weerwater. Het laatste signaal dat daar wordt opgevangen is om 13 uur 29.

Tips?
Wie meer weet over deze zaak, kan contact opnemen met de politie via 0800-6070. Misdaad anoniem melden kan via 0800-7000.

Bekijk alle zaken uit Bureau NH hier terug.