Huiberts: "Wij hebben interesse in Jordy Clasie"

0
Whatsapp

Sport

Huiberts: "Wij hebben interesse in Jordy Clasie"

20 juni 2019, 11.52 uur · Aangepast 20 juni 2019, 12.09 uur

Jordy Clasie staat in de belangstelling van AZ. "Soms is er een kans om dit soort jongens te halen. De trainer heeft contact met hem gehad. Jordy Clasie heeft nog een contract voor één jaar bij Southampton. Wij moeten afwachten hoe dit zich gaat ontwikkelen", aldus directeur voetbalzaken Max Huiberts.

Voor de huidige AZ-spelers is er nog geen concrete interesse volgens Huiberts: "Het is nog rustig. Deze periode is het nog aftasten. Als er in de grote landen grote transfers plaatsvinden met Nederlandse spelers dan zal het wat onrustiger worden."

Adam Maher
De enige speler die tot no toe vertrok was Adam Maher. "Jammer, wij kregen veel signalen dat het goed zou komen. Uiteindelijk maakt Adam de keuze om naar Utrecht te gaan en die keuze hebben wij te respecteren", zei Huiberts.

Vejinovic / Johnsen / Seuntjens
Vandaag kwam naar buiten dat Mats Seuntjens, Bjorn Johnsen en Marko Vejinovic op zoek mogen naar een andere club. "Aan hun vertrek willen wij meewerken. Wij geven ze de tijd hiervoor, maar het wil nog niet zeggen dat ze definitief vertrekken. Op het moment dat er niets komt wat voor alle partijen interessant is dan zullen zij gewoon weer aansluiten" laat Huiberts weten.

Yukinari Sugawara
Eerder deze week werd bekend dat de Japanse Sugawara voor één jaar gehuurd zal worden. van Nagoya Grampus. "Een opvallende transfer. Het is onze eerste Japanse speler. Hij is jong en talentvol. Zoals je weet is het lastig om ervaren spelers met een bepaald niveau naar AZ te halen. Vandaag de dag zijn de transferprijzen dusdanig hoog. Daarkom kijken wij naar jong talent. Wij kijken eerst naar onze eigen opleiding, maar op dit moment zien wij hier geen back-up van Jonas Svenson vandaar deze transfer."

Pro Shots / Ed van de Pol
Pro Shots / Ed van de Pol
Whatsapp