Ga naar Content

Feestje met Glennis Grace in vernieuwd Waards winkelcentrum

Dubbel feest vrijdagavond in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard: er was een goedbezochte Shopping Night, met als klap op de vuurpijl een optreden van Glennis Grace, én het was ook de avond van de officiële lancering van het merk 'Stadshart Heerhugowaard, Zeg maar Hugo!'

Van mediapartner Heerhugowaard Centraal

De introductie van 'Stadshart Heerhugowaard' werd op gepaste wijze ingeleid door rapper Sticks, waarna er door de mensen van de achterliggende stichting op een knop werd gedrukt en het logo onder luid gejuich werd onthuld. Het publiek werd bedolven onder confetti en ballonnen. 

Lees ook: Transformatie Waards winkelcentrum tot multifunctioneel stadshart

"We hebben gemerkt dat we samen veel meer kunnen bereiken, dus we hebben onszelf gevraagd hoe we elkaar kunnen versterken en waar we onze gasten, onze bezoekers, bekend kunnen laten worden met wat we allemaal bieden", vertelt Norbert Smit van Restaurant Wonders, die vanaf de start bij het project betrokken was.

'Centrum bruist'
Vooralsnog lijkt het een groot succes, want de reacties van de bezoekers liegen er niet om. "Helemaal geweldig, het hele centrum bruist", "supercool dat Glennis Grace hier optreedt" en "het is erg mooi geworden", zijn er slechts een paar.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
Foto: Heerhugowaard Centraal