Ga naar Content
IJmond

Politie zoekt doorrijder in SUV na aanrijding jongen op zebrapad in Heemskerk

31 mei 2019, 16.49 uur
Door: · Foto: Google Streetview

De politie zoekt de bestuurder van een donkergekleurde SUV die woensdagmiddag op een zebrapad in het centrum van Heemskerk een jongen aanreed en doorreed.

Dat gebeurde rond 17.10 uur in de Ruysdaelstraat, nabij de rotonde met de Carel van Manderstraat. De jongen kwam niet ten val, maar kreeg door de aanrijding wel zijn fiets pijnlijk hard tegen zijn lichaam aan. In plaats van zich te bekommeren om de jongen en zijn identiteit kenbaar te maken, vervolgde de automobilist zijn weg richting de Jan Ligthartstraat.  

SUV
Het merk en het type van de auto zijn niet bekend, maar de betreffende SUV vertoont veel gelijkenissen met de Jeep Compass. De politie sluit niet uit dat de linkerkant van de voorbumper bij de aanrijding beschadigd is geraakt. De automobilist is een vrijwel kale, blanke man met een geschatte leeftijd van 35 à 45 jaar. 

Lees ook: Doorrijder laat gewonde fietser hulpeloos achter in Haarlem 

Omdat hij zich nog niet heeft gemeld, doet de politie een beroep op getuigen of mensen die hem op basis van bovenstaand signalement herkennen. Zij kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!