Whatsapp

Haarlem

Raceliefhebbers bewonderen Max Verstappen in Zandvoort: "Het is Formule 1, wat wil je nog meer?"

19 mei 2019, 19.14 uur · Aangepast 20 mei 2019, 17.58 uur

Raceliefhebbers genoten vandaag op circuit Zandvoort van de demonstraties door Max Verstappen en teamgenoot Pierre Gasly. Op de Jumbo Racedagen speelden zij de hoofdrol in het programma. "Prachtig, het geluid van die langsrazende wagens."

Hoewel er meer te zien was dan de racemomenten van Verstappen en Gasly, lijken de meeste bezoekers speciaal voor hen naar het circuit te zijn gekomen. "Het is Formule 1, en het is Max, wat wil je nog meer?", reageert een enthousiasteling.

Lees ook: Zware crash musicalster Romy Monteiro op circuit Zandvoort tijdens Jumbo Racedagen

Zo goed als Max
Als het duo niet op het circuit is, weten de bezoekers de weg naar de officiële merchandise wel te vinden. Daarvoor moet soms diep in de buidel worden getast, maar voor sommige fans lijkt dat geen enkel probleem. Zo heeft een jonge fan al een flinke outfit compleet. "Wie weet word ik later ook zo goed als Max", hoopt hij.

Lees ook: Ondernemers willen helikoptervlucht van Telstarstadion naar GP in Zandvoort

Voorproefje
Door de komst van de Formule 1 naar Zandvoort lijkt vandaag een voorproefje te zijn op het komende jaar. Er zijn zorgen over de bereikbaarheid van het evenement dat straks duizelingwekkend veel bezoekers moet gaan trekken. Vandaag waren er geen problemen, maar het aantal bezoekers lag dan ook een stuk lager.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
Whatsapp