Ga naar Content
Haarlem

Zware crash musicalster Romy Monteiro op circuit Zandvoort tijdens Jumbo Racedagen

19 mei 2019, 15.25 uur · Aangepast 19 mei 2019, 20.50 uur
Door: · Foto: Persbureau Heitink: Simon Rijnbende

Zangeres en musicalster Romy Monteiro is vanmiddag gecrasht op het circuit van Zandvoort. Ze is uit voorzorg naar het ziekenhuis geweest. Op het circuit waren de de afgelopen dagen de Jumbo Racedagen. Monteiro deed mee aan de Ladies GT Race. "Gelukkig kwam ze met de schrik vrij", liet Jumbo in de avond weten.

Monteiro reed met grote snelheid over het circuit toen haar wagen uit koers raakte en ze van de baan vloog, zo is te zien op een filmpje op de Telegraaf. Monteiro is met een ambulance weggebracht. Een woordvoerster van Jumbo zei eerder op de dag al dat Monteiro "continue bij kennis is geweest en dat het standaard-procedure is, dat zij ter controle naar het ziekenhuis is gebracht. We nemen altijd het zekere voor het onzekere."

Tweede crash
Tijdens de racedagen kreeg vrijdag ook presentatrice Sandra Schuurhof een ongeval op het circuit. Zij maakte een oefenrondje toen het mis ging. Met hoge snelheid vloog ze uit de bocht en reed ze de auto total loss. De Hart van Nederland-presentatrice is flink geschrokken, maar maakt het verder goed.

Op Dumpert is vanmiddag een filmpje gepost waarop vermoedelijk de crash van Monteiro is te zien. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!