Gooi

Huis in Weesp blijkt seksclub: "Tot diep in de nacht vreemde kerels"

16 mei 2019, 16.40 uur

ANP, niet een van de dames uit het artikel
ANP, niet een van de dames uit het artikel

WEESP - Een bewoner van de flat aan de Heemraadweg in Weesp had al langer in de gaten dat er iets niet in de haak was in zijn flat. Het was een komen en gaan van allerlei mannen en geregeld stonden er patserige auto's voor de deur.

"Dagelijks van 's ochtends vroeg tot soms diep in de nacht lopen er allerlei vreemde kerels over de galerij, komt er harde muziek uit patserige auto's terwijl de kinderen uit de buurt spelen op straat of op de galerij", vertelt de man. 

Hij besluit onderzoek te doen en komt na het nodige speurwerk uit op de site kinky.nl. Hier wordt zijn vermoeden bevestigd: een woning in zijn flat doet dienst als illegaal bordeel. Weespernieuws besluit dieper in het verhaal te duiken en gaat zelf poolshoogte nemen. 

Amale & Monique
Al snel stuitten ze op de dames Amale en Monique die met erotische foto's hun diensten in Weesp aanbieden. Voor 100 euro per half uur geven ze je een verzetje en mocht je uur door willen gaan dan ben je 150 euro kwijt. Het exacte adres blijft onbekend. Hierop besluit de nieuwssite andere flatbewoners te bellen. 

"Er lopen wel veel vreemde mensen langs", vertelt de een. "Ik wil er niks over zeggen", zegt een ander. "Ik heb dit al meerdere keren aan de politie gemeld en ze zijn er volop mee bezig. Ook de burgemeester weet het", vult iemand aan.

De flat in Weesp

De gemeente bevestigt dat er wat aan de hand is in de flat en onderneemt gelijk actie: "De gemeente is vanmiddag ter plaatse geweest bij het pand. In overleg met de eigenaar is het pand gesloten", laat een woordvoerder weten. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!