Noord-Holland

De Peiling: Wat denk jij, wint Nederland met Duncan Laurence het Songfestival?

16 mei 2019, 17.20 uur · Aangepast 16 mei 2019, 17.33 uur · Foto: ANP

Whatsapp

Vanavond is de tweede halve finale van het Songfestival, mét Duncan Laurence. 18 landen nemen het tegen elkaar op en strijden voor een plek in de finale van zaterdagavond. Denk jij dat Nederland eindelijk weer eens kans maakt op de eerste plaats?

Applaus van de pers
In het perscentrum in Tel Aviv klonk woensdagavond luid applaus na het optreden voor de vakjury van Duncan Laurence, die Nederland vertegenwoordigt met het liedje 'Arcade'. De punten van de vakjury tellen mee bij de einduitslag van de finale aanstaande zaterdag.

Zweden is concurrent
Duncan Laurence is bij veel wedkantoren waar geld kan worden ingezet op de winnaar van het Songfestival favoriet, op de voet gevolgd door de Zweedse zanger John Lundvik met zijn 'Too Late For Love'. Rusland staat bij veel wedkantoren op de derde plaats, gevolgd door Azerbeidzjan en Frankrijk.

Wat denk jij?
Kijk jij zaterdag naar het Songfestival? Doe je dat thuis of ga je ergens heen? Wordt er volop commentaar geleverd op jurken, dansjes en de liedjes? Hoe schat jij de kansen van Duncan in? We horen het graag van je!

Op NH Radio hoor je De Peiling tussen 18.00 en 19.00 uur.
Bel of Whatsapp 088-8505152 als je mee wilt praten. Online reageren doe je op de
Facebookpagina van NH Nieuws. Geen Facebook maar wel een mening? Mail dan naar depeiling@nhnieuws.nl.

Whatsapp