Haarlem

NL
V

Dit weekend weer Racedagen in Zandvoort, testdagen voor het échte F1-circus

18 mei 2019, 11.02 uur · Aangepast 18 mei 2019, 11.43 uur

Vandaag en morgen draait alles om Max Verstappen in Zandvoort. Dan zijn namelijk weer de 'Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen' op het circuit.

Ook de Franse F1-coureur Pierre Gasly reist met zijn teamgenoot Verstappen mee naar Zandvoort. Ze zullen vandaag en morgen samen verschillende demonstraties geven. Vorig jaar deed Verstappen dat ook met zijn toenmalige teamgenoot Daniel Ricciardo.

Verstappen zelf was vanaf gisteravond al in Zandvoort: hij was te gast bij een VIP-bijeenkomst op het circuit. Naast de F1-demonstraties zijn er ook veel races van andere autosportklassen. Kijk hier voor het complete programma. 

Lees ook: Droom van 14-jarige Pleun uit Zandvoort komt uit: Max Verstappen op bezoek

Vervoer
Vandaag en morgen zal het daarom ook (traditioneel) druk worden op de wegen naar Zandvoort. De organisatie adviseert om met het openbaar vervoer naar Zandvoort te komen of het laatste deel per fiets af te leggen.

Het zullen voor alle betrokken partijen wederom nuttige 'testdagen' zijn voor mei 2020, als het complete Formule 1-circus naar Zandvoort zal komen. Vorig jaar was alles en iedereen tijdens de racedagen nog in spanning over de mogelijke komst van de Formule 1:

Reacties op F1 Zandvoort tijdens Racedagen (2018) - NH Nieuws

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
ANP