Whatsapp

Gooi

Marianne van balkon gered bij flatbrand Hilversum: "Zo met m'n kont over de rand"

15 mei 2019, 20.16 uur

De bewoners van seniorencomplex De Prinsenhof zijn weer teruggekeerd naar hun woningen. Door de brand die er dit weekend uitbrak, was het hele complex tijdelijk onbewoonbaar verklaard. Voor Marianne Wolffenbuttel was het een hele ervaring.

Ze is inmiddels van de schrik bijgekomen. "Ineens stonden hier allemaal brandweermannen en agenten voor de deur", vertelt ze. "Ik moest via het balkon naar beneden gehaald worden, via zo'n bakkie van de brandweer. Moest ik met m'n kont op de rand en toen trokken ze me er zo in. Eng vond ik het." 

Lees ook: Bewoner seniorenflat Hilversum schrok van brandweer: "Ze trapten zo mijn deur in"

Eenmaal teruggekomen was Marianne niet zo blij met de rommel in haar huis. "Overal lagen voetstappen van aarde, dat was niet leuk. Mijn broer heeft dat allemaal weg moeten zuigen."

Schoonmaak
Stichting Salvage was verantwoordelijk voor de nazorg van de betreffende woningen. Een woordvoerder laat weten dat de noodzakelijkste dingen zijn schoongemaakt. "De een geeft weer een andere betekenis aan het woord schoonmaken, dan de ander. Maar als iets echt schoongemaakt moet worden, dan doen we dat op zo'n moment ook."

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
NH Nieuws
NH Nieuws
Whatsapp