Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

Telstar strikt Reda Kharchouch en verlengt met Kick Groot

15 mei 2019, 15.51 uur · Foto: Pro Shots / Toon Dompeling

Telstar heeft met Reda Kharchouch de selectie voor het komende seizoen een nieuwe impuls gegeven. De aanvaller komt over van het Zaandamse OFC en tekent een contract voor twee seizoenen in Velsen-Zuid. Bovendien verlengden de Noord-Hollanders het contract van verdediger Kick Groot (foto).

Kharchouch maakte dit seizoen indruk bij de Zaandamse derde divisionist door twintig keer te scoren. Bovendien speelde hij al enkele proefduels voor de Witte Leeuwen. "Reda staat al even op onze radar na zijn goede prestaties de afgelopen jaren", meldt technisch directeur Piet Buter op de site van de club. "Zijn drive om te slagen in het betaalde voetbal, en daarbij de indruk die hij maakte in de oefenwedstrijden die hij met ons mee heeft gedaan, hebben er voor gezorgd dat wij Reda aan ons hebben gebonden."

Eerder speelde de 23-jarige aanvaller voor onder meer Ajax en Quick Boys.

Groot
Kick Groot is volgend seizoen eveneens in het Telstar-shirt te bewonderen. De Velsenaren hebben het contract van de 21-jarige verdediger met twee seizoenen verlengd. Groot speelt sinds afgelopen seizoen voor de ploeg van trainer Mike Snoei en kwam het afgelopen seizoen tot zes optredens in de hoofdmacht. Daarvoor doorliep hij de jeugdopleiding van AZ.