Noordkop & Texel

Ziekenhuispersoneel loopt monstertocht van Den Helder naar Maastricht voor goede doelen

16 mei 2019, 06.00 uur · Aangepast 16 mei 2019, 06.42 uur · Foto: PV De Quint - JJFoto/Jan Jong

Whatsapp

Negentien personeelsleden van de Noordwest Ziekenhuisgroep lopen komend weekeinde de langste estafette van Nederland: van Den Helder naar Maastricht. Ze starten zaterdagochtend om 3.00 uur en hopen de 420 kilometer op zondag om 14.00 uur afgelegd te hebben.

Het doel van de monstertocht is geld inzamelen voor een drietal goede doelen: stichting Kika Kinderen Kankervrij, Villa ExpertCare en stichting Familiehuis Noordwest, het logeerhuis naast het Alkmaarse ziekenhuis.

De route leidt dwars door Nederland. Na de start in Den Helder gaat de route onder andere richting het zuiden door het duingebied. Bij Bergen begint de doorsteek richting Waterland, verder naar 't Gooi en dan via de Utrechtse Vecht, De Linge, De Brabantse Peel en het Maasdal naar Maastricht.

Sponsoring
Personeelsvereniging De Quint van het Noordwest doet elke twee jaar mee aan het evenement dat wordt georganiseerd door 'Het Ei sportief ontspannen' uit Heerhugowaard. Het sponsoren van de mega-estafette is nog mogelijk. Kijk daarvoor op de website van de personeelsvereniging.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
Whatsapp