Amsterdam

Ajax-tattoos halve prijs bij Schiffmacher, burgemeester Halsema krijgt 'm zelfs gratis

14 mei 2019, 19.33 uur · Aangepast 14 mei 2019, 19.43 uur · Foto: ANP / Paul Bergen

Whatsapp

Ajax kan de landstitel bijna niet meer mislopen en dat betekent dat de kampioenstattoos in de aankomende dagen weer veelvuldig op de supporterslichamen terecht zullen komen. Henk Schiffmacher speelt daar handig op in door de prijs van zijn kunstwerken te halveren.

Bij zijn zaak aan de Ceintuurbaan zal het dit weekend stormlopen, zegt de tattookoning zelf in Spitstijd op NH Radio. "Alle verloven zijn ingetrokken en we gaan zaterdag en zondag veel Ajaxtattoos zetten: het oude logo, het nieuwe logo, grote, kleine, alles door elkaar heen."

Nieuw publiek
Schiffmacher ziet dat Ajax tegenwoordig ook een ander publiek aanspreekt en hoopt dat zij ook een tatoeage laten zetten. "De massa die er tegenwoordig zit en bij een doelpunt roept: 'Lekkerrrrrr gast', willen we ook doen."

Voor de burgemeester heeft hij nog een cadeautje: zij mag een gratis tattoo van Schiffmacher uitzoeken. "Of eentje van Amsterdam, of eentje van Ajax. Nou ja, een waterkanon kan ook nog", verwijst hij naar het ingrijpen van de politie bij de wedstrijd Ajax-Juventus. "Ik zou zeggen: zet die tattoo op de burgemeesterskont."

Morgen al tattoo?
Vroege vogels kunnen zich overigens ook al morgen melden bij Schiffmacher. "Iedereen die morgen met een verse kampioenstatoeage op de tribune wil zitten, mag zich melden."

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
Whatsapp