Haarlem

Hét grote Formule 1-onderzoek van NH Nieuws Panel

16 mei 2019, 08.02 uur · Foto: John Dalhuijsen

Whatsapp

De organisatie van de Formule 1 heeft dinsdag bekendgemaakt dat er vanaf volgend jaar weer een race zal zijn op het circuit van Zandvoort. Het NH Nieuws Panel doet al een paar dagen onderzoek en wil van jou weten wat jij van dit nieuws vindt. Dat kan alleen vandaag nog!

We willen onder meer graag van jou weten of je interesse hebt om naar de wedstrijd te gaan, wat je vindt van de investeringen die de overheid moet doen om het mogelijk te maken en hoe je aankijkt tegen de discussie dat een autorace slecht is voor het klimaat?

Invullen kost 5 tot 10 minuten en kan dus alleen vandaag nog. 

Praat mee en word lid van het NH Nieuws Panel. Dan krijg je daarna binnen 24 uur een link naar het Formule 1-onderzoek gestuurd.

Verantwoording
Je gegevens en antwoorden zullen vertrouwelijk worden behandeld. De uitkomsten zijn alleen bedoeld voor het onderzoek en worden gepubliceerd via onze kanalen. We publiceren alleen totalen en niet de antwoorden per deelnemer om de anonimiteit te waarborgen. Je kunt wel toestemming geven, zodat we uw antwoorden mogen gebruiken in onze publicatie (laatste vragen). Uw persoonlijke gegevens worden nooit gedeeld met externe partijen. Als je er genoeg van hebt, meld je je weer af. Dat kan door een mail te sturen naar panel@nhnieuws.nl 

Whatsapp