Gooi

Langste man van Noord-Holland ligt op intensive care

13 mei 2019, 15.30 uur
Door Carina Gutker · Foto: Gemeente Blaricum

Whatsapp

De 68-jarige Rob Bruintjes, gemeenteraadslid in Blaricum en met zijn 2,21 meter de langste man van Noord-Holland, ligt op de intensive care. Dat schrijft zijn partij Democratisch Alternatief Blaricum (DAB). "De situatie is zorgelijk."

Bruintjes werd drie weken geleden in het Tergooi Ziekenhuis in Hilversum opgenomen. "We hopen dat zijn situatie spoedig verbetert en wensen hem en zijn familie veel sterkte", schreef de partij anderhalve week geleden.

"Enorm gesteund"
Inmiddels blijkt de situatie nog zorgelijker te zijn geworden dan het al was. "De zorgen die wij in ons voorgaande bericht kenbaar maakten, delen wij nog steeds", aldus DAB. "Wij voelen ons enorm gesteund door alle berichten die we als DAB dagelijks ontvangen. Juist nu dringt nog eens extra door hoeveel mensen om Rob geven. Rob is naast raadslid, fractielid, partijlid en openbaar bestuurder ook vriend en een belangrijk en zeer geliefd dorpsgenoot."

Alleen familie en vrienden mogen Bruintjes in het ziekenhuis bezoeken. Een kaartje sturen is volgens de partij 'altijd welkom'. "Rob is beresterk en een vechter. We wensen hem en zijn familie alle sterkte toe."

NH Nieuws sprak Bruintjes in 2016 toen hij de nationale dag van de lange mensen opzette:

NH

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
Whatsapp