Ga naar Content
Alkmaar

Drie gewonden bij eenzijdig ongeluk in Bergen: peperdure Porsche total loss

4 mei 2019, 10.44 uur
Door: · Foto: Maurice Amoureus

Bij een zware crash met een Porsche op de Bergerweg in Bergen zijn gisteravond drie gewonden gevallen. De peperdure bolide raakte door een nog onbekende reden van de weg en eindigde tegen een boom. De Porsche is total loss.

Het was een eenzijdig ongeluk. Volgens een getuige raakte het noodlottige voertuig eerst twee lantaarnpalen, een betonpaal en een boompje, alvorens tegen de dikkere boom tot stilstand te komen. 

Lees ook: Onschuldige vrijgelaten: politie nog steeds op zoek naar doorrijder na ongeval

De hulpdiensten rukten uit met meerdere ambulances, brandweer en een traumahelikopter. Eén van de inzittenden raakte bij het ongeval ernstig gewond en werd met spoed overgebracht naar het VU in Amsterdam. Ook de twee andere gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht.

Afgebroken wiel
Volgens de getuige werden er overal rond het wrak stukjes Porsche aangetroffen. Een afgebroken wiel van de sportwagen eindigde op een oprit van een woning in de straat.

Lees ook: Peperdure Porsche in vlammen opgegaan

De Bergerweg tussen de Loudelsweg en de Oude Bergerweg was vanwege de hulpverlening, onderzoek en berging ruim drie uur afgesloten. Het wrak werd door een berger afgevoerd. De politie heeft sporenonderzoek verricht en heeft het ongeval in onderzoek.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!