Haarlem

VIDEO: Zo ziet de kermis op de Haarlemse Grote Markt er ondersteboven uit

23 april 2019, 18.18 uur · Aangepast 23 april 2019, 18.30 uur · Foto: Stefan Mutsaers

Whatsapp

Zodra de kermis op de Grote Markt in Haarlem de spreekwoordelijke deuren opent, staat Stefan Mutsaers vooraan. Het liefst neemt hij plaats in de Hell Raider, de booster die boven de naastgelegen Grote of Sint Bavokerk uittorent en dubbele loopings maakt. Eerder deze week legde de Haarlemmer de spectaculaire rit vast met z'n smartphone, en is nog altijd ondersteboven van het resultaat. "Best goed gelukt."

Stefan draait er niet omheen: "Ik ben best een fanatiek kermisbezoeker. Als er ergens kermis is, ga ik daar met vrienden en familie naartoe. Of het nu in Haarlem of Tilburg is, we stappen in de auto en rijden erheen." 

Lees ook: 'Onverlaat' legt populaire kermisattractie Wervershoof stil met druk op noodknop

De keren dat hij in de Hell Raider heeft gezeten, zijn al lang niet meer op een hand te tellen, vertelt hij. "Hoe vaak exact weet ik niet meer, maar echt heel vaak..."

Na z'n zoveelste rit in de attractie, besloot hij een element toe te voegen. "Deze keer dacht ik: laat ik het eens filmen terwijl ik mijn telefoon in m'n handen houd." Het resultaat mag er zijn, vindt hij. Jij ook? Oordeel zelf. 

NH Nieuws

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
Whatsapp