Ga naar Content
Gooi

Koningsdag in 't Gooi: wat gaan we doen?

26 april 2019, 17.08 uur
Door: · Foto: NH Nieuws/Joost Lammers

Koningsdag komt eraan en de aankondigingen van festiviteiten vliegen je om de oren. Wij kunnen ons bij NH Nieuws voorstellen dat het moeilijk is om te besluiten wat je nou precies gaat doen. Daarom maakten wij een overzicht van wat er in jouw regio te doen is.

In Bussum is het niet alleen feest omdat het Koningsdag is: het festival Spoorpop bestaat ook nog eens 25 jaar. Vlakbij het station kan je dus terecht voor een dagprogramma met livemuziek. 

Ben je de rommel op de vrijmarkten een beetje zat en wil je serieus winkelen? Overweeg dan Blaricum. Hier worden naast traditionele festiviteiten kramen verhuurd in het Oude Dorp voor een heuse braderie. 

Wil je de echte adrenaline opzoeken? In Eemnes kan je rondom de Grote Kerk terecht voor verschillende hartslagverhogende activiteiten, waaronder torenklimmen en abseilen. 

Een passie voor radio? Het Dudokpark in mediastad Hilversum viert dit jaar niet alleen Koningsdag, maar ook het honderdjarig bestaan van de radio. Er worden verschillende radioworkshops georganiseerd en het park is de hele dag open voor diverse activiteiten.

Vier jij Koningsdag elders in de regio en ben je benieuwd wat er te doen is? Bekijk hieronder op de kaart waar je naartoe kan met je oranje outfit.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!