Ga naar Content
Haarlem

Koningsdag in regio Haarlem: wat gaan we doen?

26 april 2019, 17.04 uur
Door: · Foto: NH Nieuws / Paul Tromp

Koningsdag komt eraan en de aankondigingen van festiviteiten vliegen je om de oren. Wij kunnen ons bij NH Nieuws voorstellen dat het moeilijk is om te besluiten wat je nou precies gaat doen. Daarom maakten wij een overzicht van wat er in jouw regio te doen is.

Wie van live muziek houdt en van plan was om zich in Haarlem op te houden heeft geluk. Er is live muziek op de Lange Herenstraat, het Klokhuisplein en op het Nieuwe Kerksplein. In het Kenaupark kan je terecht voor K-Day Kenaupark, waar een vrijmarkt, livemuziek, drankjes en foodtrucks zijn.

In Aerdenhout kan je dit jaar flink snoepen tussen de verborgen parels - of rommeltjes - van de lokale bevolking. Er is een grote vrijmarkt en daarnaast een flink programma met onder andere een klimwand, een fietstocht, ponyrijden, een borrel en een 'foodcourt'. 

Wil je Koningsdag in stijl vieren? Trek dan naar de Prinsesseweg in Zandvoort. Daar is dit jaar een grote vrijmarkt. Ook kan je van 12.00 tot 16.00 terecht aan het Gasthuisplein voor kinderspelen.

Vier jij Koningsdag elders in de regio en ben je benieuwd wat er te doen is? Bekijk hieronder op de kaart waar je naartoe kan met je oranje outfit.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!