Ga naar Content
Haarlemmermeer

Koningsdag in Haarlemmermeer: wat gaan we doen?

26 april 2019, 17.07 uur
Door: · Foto: NH Nieuws/Joost Lammers

Koningsdag komt eraan en de aankondigingen van festiviteiten vliegen je om de oren. Wij kunnen ons bij NH Nieuws voorstellen dat het moeilijk is om te besluiten wat je nou precies gaat doen. Daarom maakten wij een overzicht van wat er in jouw regio te doen is.

Voor een echt feest in de regio Haarlemmermeer kan je, naast naar Amsterdam trekken, het beste naar Hoofddorp. Daar vind je op de parkeerplaats tegenover het Raadhuisplein een groot feest met een mix van bekend en aanstormend talent. Toegang is gratis. 

Liever de kleinschalige, traditionele vrijmarkt die je kent van vroeger? Denk dan eens aan Badhoevedorp. Daar kan je bij de speeltuin aan de Jan van Gentstraat terecht om te snuffelen door andermans spulletjes.

Ook in Amstelveen kan je terecht voor traditionele gezelligheid. In het Oude Dorp (de omgeving van de Stationsstraat, de Dorpsstraat en het Dorpsplein) is een gezellige grote vrijmarkt met stands, muziek en cafés die de deuren openen. 

Vier jij Koningsdag elders in de regio en ben je benieuwd wat er te doen is? Bekijk hieronder op de kaart waar je naartoe kan met je oranje outfit.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!