Ga naar Content
IJmond

Koningsdag in regio IJmond: wat gaan we doen?

26 april 2019, 17.09 uur
Door: · Foto: Frits Houtgraaf

Koningsdag komt eraan en de aankondigingen van festiviteiten vliegen je om de oren. Wij kunnen ons bij NH Nieuws voorstellen dat het moeilijk is om te besluiten wat je nou precies gaat doen. Daarom maakten wij een overzicht van wat er in jouw regio te doen is.

Volgens NH Nieuws stipt op nummer één: Koningsdag in het centrum van Heemskerk. Het hele centrum wordt afgesloten voor verkeer zodat de vrijmarkt de ruimte heeft. Daarnaast zijn in het centrum meerdere evenementen bij horecagelegenheden. 

Liever naar de kust? In Wijk aan Zee kunnen volwassenen terecht in Duinpark Paasdal vanaf 16.00. Hier kunnen ze samen met DJ Johnny5 zelf vinylplaten uitzoeken en laten draaien. Voor de hongerige feestvierder is er zelfs een satébuffet.

Daarnaast is er in IJmuiden op de Lange Nieuwstraat een grote vrijmarkt. Kinderen kunnen de zolder uitpluizen en neerstrijken op hun kleedje in de hoop er een zakcentje aan te verdienen.

Vier jij Koningsdag elders in de regio en ben je benieuwd wat er te doen is? Bekijk hieronder op de kaart waar je naartoe kan met je oranje outfit.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!