Ga naar Content
Alkmaar

Koningsdag in regio Alkmaar: wat gaan we doen?

26 april 2019, 16.56 uur
Door: · Foto: Hasan Coskun

Koningsdag komt eraan en de aankondigingen van festiviteiten vliegen je om de oren. Wij kunnen ons bij NH Nieuws voorstellen dat het moeilijk is om te besluiten wat je nou precies gaat doen. Daarom maakten wij een overzicht van wat er in jouw regio te doen is.

Koningsdag vieren in Alkmaar en behoefte aan een groot feest? Op het parkeerterrein naast het AZ-stadion wordt dit jaar een groot feest georganiseerd door SLAM! Kaarten moeten van tevoren gekocht worden. Als je meer behoefte hebt aan een rustige viering zou je kunnen kijken naar Hal 25, waar een alternatief voor Koningsdag wordt georganiseerd. Hier kan je buiten rustig dansen en binnen lekker eten. 

De mensen die liever naar de kust willen trekken zouden bijvoorbeeld kunnen denken aan Egmond aan Zee. Hier wordt op het Eymaplein en de omgeving daarvan een gezellige vrijmarkt georganiseerd. Vanaf 16.00 uur is daar ook nog eens livemuziek op het Pompplein. 

Zoek je de combinatie tussen feest en een rustige vrijmarkt? In Castricum kan je je hart ophalen. Er is een vrijmarkt om overheen te struinen en op het horecaplein aan de Dorpsstraat wordt een gezellig feestje gevierd.

Vier jij Koningsdag elders in de regio en ben je benieuwd wat er te doen is? Bekijk hieronder op de kaart waar je naartoe kan met je oranje outfit.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!