Amsterdam

NL
V

Vrouw zwaargewond na mishandeling in Amsterdam: 21-jarige man aangehouden

22 april 2019, 10.25 uur · Foto: Inter Visual Studio / Vivian Tusveld

Aan de Geervliet in Amsterdam is gisteravond een vrouw mishandeld en zwaargewond geraakt. Er is nog veel onduidelijk over de zaak.

Gisteravond rond 22.00 uur hoorden bewoners van de Geervliet opeens veel geschreeuw. Ze zagen een vrouw op de grond liggen in een plas bloed. De omwonenden belden de politie en er werd direct een traumhelikopter opgeroepen. De hulpdiensten troffen inderdaad een zwaargewonde vrouw aan. Ze was mishandeld.

De vrouw is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Later werd een 21-jarige man aangehouden, hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling.

Veel onduidelijk
Er is nog veel onduidelijk over wat er precies is gebeurd. Ook is het onduidelijk hoe de dader en het slachtoffer zich tot elkaar verhouden en of er iets aan de mishandeling vooraf ging of niet. Ook is nog niet bekend hoe het nu met de vrouw gaat.

Op locatie hebben agenten al met veel getuigen gepraat, maar om de puzzel compleet te maken roept de politie iedereen die iets meer weet op om zich te melden. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!