Noord-Holland

KinderBeestFeest zoekt met spoed dertig touringcars voor feest zieke kinderen

19 april 2019, 19.48 uur · Foto: NH Nieuws

Whatsapp

KinderBeestFeest is met spoed op zoek naar maar liefst dertig touringcars. Met de bescheiden vloot wil de Amsterdamse stichting in juni duizenden kinderen vanuit het hele land naar Artis vervoeren voor een dagje uit.

Het Kinderbeestfeest is een besloten feest voor chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen samen met hun ouders, broertjes en zusjes. Het wordt georganiseerd door vrijwilligers van de stichting in samenwerking met andere partijen zoals de gemeente, Artis en de brandweer, ambulance en politie.
Vrijdag 14 juni is het de bedoeling dat de stichting maar liefst 5.000 personen (kinderen, ouders, broertjes, zusjes) vanuit diverse instellingen naar Artis brengt. Maar hier heeft KinderFeestBeest hulp bij nodig en daarom plaatsten ze op Facebook een oproepje om het vervoer bij elkaar te krijgen. 
Wie KinderFeestBeest kan helpen in hun zoektocht kan contact opnemen met de stichting via vrijwilligersenvervoer@kinderbeestfeest.nl
 
De kinderen werden vorig jaar in allerlei bijzondere voertuigen naar de dierentuin gereden, bijvoorbeeld met auto's van hulpdiensten. Bekijk hier de video die NH Nieuws daarover maakte:

 
Whatsapp