Ga naar Content
Gooi

Larense school onder confetti, bloem en ketchup door examenstunt

17 april 2019, 11.31 uur · Aangepast 17 april 2019, 15.19 uur
Door: Carina Gutker · Foto:

Docenten en leerlingen van College De Brink keken vanochtend raar op toen ze hun school in Laren binnenstapten: eindexamenleerlingen hadden overal confetti gestrooid, waterballonnen kapot gegooid en ketchup op de ramen gesmeerd. De directeur van de vmbo-school kon er wel om lachen: "Het is een topstunt."

"Vanochtend om half acht kwamen de leerlingen al op school om de boel te versieren", vertelt docent Nederlands Marieke Viëtor. "Ze hadden in de centrale hal muziek aangezet en confetti gestrooid."

Leraren die toevallig al aanwezig waren, werden en passant ook door de leerlingen versierd. "De leerlingen gooiden verder met waterballonnen en op de docentenwerkplek hadden ze alle computers met inpakpapier ingepakt."

Tekst loopt door onder de video

Compilatie examenstunt College De Brink - NH Nieuws

Het is een tijd geleden dat er zo'n grote examenstunt op de school is uitgehaald. Viëtor: "Vorig jaar is er volgens mij niets gedaan en in de vier jaar dat ik op De Brink werk, staat deze stunt zeker in mijn persoonlijke top drie."

Van acht tot negen hadden de leerlingen vrij spel, daarna moest er worden opgeruimd. "Er kwamen overal bezems vandaan en inmiddels is de school nagenoeg opgeruimd. Er hangt hooguit her en der een wc-rol die er niet hoort."

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt van deze examenstunt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!