Ga naar Content
Noord-Holland

Deze week in Jouw Noord-Holland: Duurzame Energie

15 april 2019, 10.01 uur · Aangepast 15 april 2019, 11.25 uur
Door: · Foto: Adobe

In 2050 moet Noord-Holland energieneutraal en circulair zijn. De omschakeling naar duurzame energie gaan we op allerlei terreinen merken. In de manier waarop we wonen, werken, recreëren, en ons verplaatsen. Dat betekent dat bij de energietransitie inwoners, bedrijven, woningcorporaties, gemeenten en veel andere partijen betrokken zijn. Jouw Noord-Holland staat deze week daarom in het teken van duurzame energie.

De provincie stimuleert initiatieven die voor verduurzaming zorgen en draagt bij aan energiebesparing en de opwekking van duurzame energie. Deze week: Hoe verduurzaam je monumentale gebouwen, zonnepanelen op het dak van de school en zeewier als nieuw duurzaam wonderproduct.

Jouw Noord-Holland
Noord-Holland is misschien wel de meest innovatieve provincie als het gaat om kenniseconomie en circulaire economie. De provincie stimuleert op tal van gebieden initiatieven die hieraan bijdragen. In Jouw Noord-Holland laten we dat zien met nieuwsverhalen en video's op onze online platformen én op radio en tv. Jouw Noord-Holland wordt gemaakt in samenwerking met de provincie Noord-Holland.