Amsterdam

Naamgenoten Johan Cruijff krijgen gratis rondleiding door Arena op verjaardag icoon

15 april 2019, 06.48 uur · Foto: AT5

Whatsapp

Alle Johans of Johannessen kunnen op 25 april een gratis rondleiding krijgen door de Johan Cruijff Arena. Het stadion viert dat het op die dag exact een jaar geleden is dat het nieuwe logo werd onthuld om de legendarische nummer 14 te eren.

25 april is de geboortedatum van Johan Cruijff, hij zou 72 jaar oud zijn geworden. Om dat te vieren, houdt de Johan Cruijff Arena deze actie. De Arena is wel strikt: alleen mensen van wie de voornaam Johan of Johannes is, mogen naar binnen met een gast. Van tevoren moeten ze een id-bewijs kunnen laten zien.

Lees ook: Voetbalwereld herdenkt overlijden van Johan Cruijff

"Met de naamswijziging van de Arena is Johan Cruijff in naam en beeld het afgelopen jaar overal deel geworden van het stadion", laat de Johan Cruijff Arena weten. "De Arena is trots zijn naam te mogen dragen." Het nieuwe logo werd vorig jaar onthuld door de kinderen van Eberhard van der Laan en Frank Rijkaard.

Longkanker
Johan Cruijff overleed in maart 2016 aan de gevolgen van longkanker. 

Aanmelden voor de rondleiding kan tot vrijdag door een mail naar johan@johancruijffarena.nl te sturen met daarbij de volledige naam en geboortedatum.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
Whatsapp