Ga naar Content
Haarlem

'Formule 1-kogel nu echt door de kerk', al houdt Lammers het op 'leuke geruchten'

8 april 2019, 22.39 uur
Door: · Foto: ANP

Geruchten dat het circuit nu toch echt definitief naar Zandvoort komt, worden vooralsnog niet bevestigd door Jan Lammers, beoogd sportief directeur van de Grand Prix. De krant De Limburger meldt vanavond dat de kogel nu écht door de kerk is.

"So far so good, maar so far zijn we nog niet. Leuke geruchten, maar die komen niet van ons", zegt Lammers tegen NH Nieuws. Volgens de autocoureur is het te voorbarig om te zeggen dat er een besluit is genomen. "We zijn op de goede weg, maar we zijn nog steeds bezig de puntjes op de i te zetten."

Volgens De Limburger keert de Grand Prix vanaf volgend jaar definitief terug in Zandvoort. Dat zou een bron binnen de Formule 1 tegen de Limburgse krant hebben gezegd. Er zou een vijfjarige deal zijn gemaakt, die ingaat in 2020. In 1985 was in Nederland voor het laatst een Grand Prix in de duinen. 

Lees ook: Formule 1 kiest voor Zandvoort: race kan vanaf 2020 worden verreden

Zandvoort en Assen willen allebei graag de Grand Prix organiseren. Volgens De Limburger geeft het Formule 1-management (de FOM) de voorkeur aan Zandvoort op grond van traditie en de nabijheid van Amsterdam.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!