Ga naar Content

Twee gewonden bij steekpartij in Haarlem

Bij een steekpartij in Haarlem zijn twee mannen gewond geraakt. Volgens de politie zijn ze ook allebei aangehouden als verdachte.

De steekpartij vond plaats in de omgeving van de Orionweg. Een van de twee gewonden is vervolgens met nog onbekende verwondingen bij het Planetenplein gevonden.

Een buurtbewoner vertelt aan een verslaggever van NH Nieuws dat hij zag hoe de gewonde man aanbelde bij een woning aan het Planetenplein. "Hij kwam aanrijden in een blauwe auto, stapte uit en belde vervolgens aan. De bewoonster deed open en ik zag haar gelijk de mobiel pakken en bellen. Vervolgens kwam haar man erbij en de postbode. Het slachtoffer zag ik vervolgens tegen een hekje aan zitten bij de woning. Hij is in zijn arm gestoken, heb ik gehoord. Dat kon ik zelf niet zien."

Na de melding werd een traumahelikopter ingevlogen, die in het Zaanenpark landde. De in zijn arm gestoken man is naar het ziekenhuis gebracht, maar wordt door de politie óók als verdachte gezien.

Identiteit
De andere man die betrokken was bij het incident, is óók gewond geraakt en óók aangehouden als verdachte. Volgens de politie hield deze persoon zich op in een woning aan de Orionweg en moest er een onderhandelaar aan te pas komen om hem naar buiten te krijgen. Over de identiteit van de twee betrokkenen is nog niks bekend.

De politie kon nog niet zeggen wie als eerste heeft gestoken en wat de aanleiding is voor de ruzie. "Dat wordt nog onderzocht", aldus een politiewoordvoerder.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!