Ga naar Content
Haarlem

'Kartelleden' gezocht voor figurantenrol Penoza in Haarlem en Amsterdam

4 april 2019, 08.54 uur · Aangepast 4 april 2019, 16.39 uur
Door: · Foto: ANP

Castingbureau MultaCasting zoekt zes mannen met 'Mexicaanse look' die de komende maanden voor de film Penoza in onder meer Haarlem en Amsterdam vaste handlangers van het kartel willen spelen. Legaal is het zeker, maar met 50 euro per dag liggen de verdiensten iets lager dan die van de echte narco's.

De zes 'kartelleden' moeten tussen de 25 en 65 jaar oud zijn, en de komende maanden tussen de drie en zeven dagen beschikbaar zijn. Behalve in Haarlem en Amsterdam worden er ook scenes opgenomen in Tilburg en Den Haag, zo blijkt uit de oproep op de Facebook-pagina van het castingbureau. 

Lees ook: Acteur Hajo Bruins midden in de nacht huis uit na brand bij de buren 

De film is een vervolg op de succesvolle KRO-serie, die tussen 2013 en 2018 vijf seizoenen te zien was op de NPO en iedere week miljoenen kijkers trok. Eerder maakten de producent al bekend dat de film in november van dit jaar in première gaat. 

Acteerervaring is niet nodig, benadrukt het castingbureau. Wie het wel ziet zitten om naast Monic Hendrix (Carmen), Sigrid ter Napel (Natalie) en Stijn Taverne (Boris) te mogen figureren, wordt gevraagd een mailtje met personalia en foto naar het castingbureau te sturen.  

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!