Ga naar Content
Amsterdam

Treinverkeer tussen Amsterdam en Utrecht hervat

26 maart 2019, 11.36 uur · Aangepast 26 maart 2019, 14.16 uur
Door: · Foto: ANP & LocalFocus

Door een gestrande trein bij Hoofddorp en een aanrijding op het spoor bij Breukelen was het treinverkeer in het zuidelijke deel van de provincie vandaag enkele uren flink ontregeld. Rond 14.00 uur waren de problemen opgelost.

Naar verwachting rijden de treinen tussen Amsterdam en Utrecht rond 14.15 uur weer volgens dienstregeling, meldt de NS op haar site

Door de incidenten reden er in de driehoek Amsterdam, Rotterdam, Utrecht veel minder treinen dan gebruikelijk, meldde de vervoerder op haar website. Er vielen zoveel treinen uit dat de vervoerder aanraadt om de reis uit te stellen of voor alternatief vervoer te kiezen.  

Voor reizigers met eindbestemming een van de stations tussen Amsterdam en Utrecht zette de NS stopbussen in. Die rijden tussen Amsterdam Holendrecht en Abcoude en tussen Utrecht Centraal, Utrecht Zuilen, Maarsen en Breukelen. Wie op Amsterdam Holendrecht moest zijn, was de metro vanaf Bijlmer ArenA de beste optie.  

Geen rechtstreekse bus 
De NS waarschuwde dat er geen rechtstreekse busverbinding tussen Amsterdam Bijlmer ArenA was. Wie van de ene naar de andere stad moest, kreeg het advies om via Amersfoort te reizen. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
Foto: Hein van den Bogaert