Zaanstreek-Waterland

NL
V

Britt Dekker krijgt Spaanse hengst voor baantje bij Talpa

25 maart 2019, 16.32 uur · Aangepast 25 maart 2019, 16.58 uur · Foto: Instagram Britt Dekker

Normaal gesproken worden werknemers uitbetaald in geld, maar de Purmerendse Britt Dekker heeft met haar werkzaamheden voor Talpa iets anders bij elkaar verdiend. Binnenkort krijgt ze van het mediabedrijf haar droompaard cadeau.

Het paard, dat de naam George draagt, woont op dit moment nog in Spanje. Vanaf volgende week mag ze de hengst verwelkomen in haar stal, laat Dekker weten op haar Instagrampagina.

Dit jaar gaat Britt Dekker twee shows maken voor Talpa die te maken hebben met paarden. Ze besloot dat ze dit keer niet in geld uitbetaald wilde worden. "Na een grappig gesprekje met Erland Galjaard (Talpa-adviseur.red) kwam ik tot de conclusie dat ik graag een paard wilde hebben", vertelt de paardenliefhebber in het bericht.

Galjaard en Talpa-baas John de Mol vonden het 'ongewone verzoek' geen probleem. "John houdt erg van dieren en dus geven ze mij een nieuwe vriend voor het leven: George."

Lees ook: DWDD-kijkers willen 'ontwapenende' Britt Dekker als tafeldame

Dekker, die presentatrice is bij Zappsport en het YouTube-kanaal Paardenpraattv, moest bij haar baas AVROTROS nog wel even vragen of de vergoeding wel mocht. "Maar die hadden er weinig problemen mee", legt ze uit. 

Paardenstaart
De manager van Dekker viste met deze uitbetaling wel even achter het net. Normaal gesproken krijgt zij twintig procent van het salaris van Britt Dekker. Toch belooft de Purmerendse dat haar manager een gedeelte van de beloning krijgt. "De paardenstaart is van jou", zegt Dekker met een knipoog.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!