Ga naar Content

Man bewusteloos geslagen en beroofd in Amsterdam

De politie is op zoek naar twee mannen die worden verdacht van een gewelddadige beroving van een man op de Hudsonstraat in Amsterdam, vorig jaar oktober. Het slachtoffer wordt, terwijl hij eerst bewusteloos is geslagen, beroofd van zijn jas en spullen in zijn broekzakken.

Op beelden die bij Bureau NH zijn vertoond is te zien dat de man op zondagochtend 28 oktober de straat in loopt met een fiets aan de hand. Opeens wordt hij staande gehouden door twee mannen op een scooter. Ze knopen een gesprek aan waarna een van de mannen uit het niets een stuk afval naar de man gooit. 

De andere dader dreigt te gaan slaan met een pallet die hij bij het grofvuil vandaan heeft gehaald. Als het slachtoffer zich omdraait, trapt een van de mannen in zijn rug en valt hij op de grond. Daarna wordt de man ernstig toegetakeld met schoppen op zijn lichaam en gebruiken de belagers de pallet om het slachtoffer bewusteloos te slaan. 

Beelden te heftig
Als hij roerloos op de grond ligt, beroven de twee daders hem van zijn jas en halen spullen uit zijn zak. De beelden van de mishandeling worden niet getoond, omdat ze te heftig zijn. 

De mishandelde man heeft fiks verwondingen overgehouden aan de klappen die hij krijgt. De politie meldt dat hij een flinke tijd nodig had om te herstellen van de gebeurtenissen. 

De politie heeft een signalement afgegeven van de verdachten. Dat is te zien in de video van Bureau NH hieronder. 

mishandeling amsterdam - NH Nieuws

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
Foto: