Ga naar Content
Gooi

La Place-restaurant Laren toch niet dicht, verbouwing uitgesteld tot 2020

19 maart 2019, 16.35 uur
Door: Carina Gutker · Foto: Google Streetview

In tegenstelling tot wat eerder werd beweerd, wordt het La Place-restaurant aan de Hilversumseweg in Laren de komende maand toch niet verbouwd. "De poster op de deur is voorbarig opgehangen", aldus een woordvoerster van de horecaketen. "In de planning is geschoven." De renovatie wordt uitgesteld tot zeker begin 2020.

Dat is te lezen in de Gooi en Eemlander.

"Elk jaar worden zo'n vijf tot zes vestigingen van La Place gerenoveerd en in de planning wordt nog wel eens geschoven", legt de woordvoerster uit. "Dat is nu ook gebeurd."

Lees ook: La Place-restaurant in Laren wordt verbouwd en gaat maand dicht

Waarom de verbouwing is uitgesteld, wordt niet uitgelegd. Op de deur van de zaak hing tot voor kort een briefje waarin groots werd aangekondigd dat het restaurant van 8 april tot half mei dicht zou zijn voor de opknapbeurt. De sluiting kon rekenen op veel kritiek van mensen die vaak bij het restaurant komen.

De zaak, op de grens van de Westerheide en de Bussumerheide, zou overigens toe zijn aan een renovatiebeurt. Zo is het meubilair al jaren niet meer vervangen en zit er een grote scheur in de glazen toonbank bij de grill.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!