Haarlem

Zandvoortse Ajax-fan Jan kan zijn ogen niet geloven na loting: "Oh nee! Juventus en Ronaldo!"

15 maart 2019, 16.11 uur

NH Nieuws

ZANDVOORT - Hij had maar één wens voor de Champions League-loting. "Alsjeblieft, geen Ronaldo, laten we die maar tot de finale bewaren." En toen kwam vanmiddag dat balletje met de naam die Zandvoorts grootste Ajax-fan Jan Snijders al vreesde: Juventus.

"Oh nee, Juventus en Ronaldo!" Jan veert op uit zijn rolstoel. Hij had zo gehoopt dat Ajax het tegen Tottenham Hotspur had moeten opnemen in de kwartfinale, met al die oud-Ajacieden zoals Eriksen en Vertonghen. Wie weet komen ze elkaar nog tegen in de halve finale, maar dan moet Ronaldo wel nog even in bedwang gehouden worden. 

Madrid
Jan, geboren Amsterdammer, woont in zorgcentrum Nieuw Unicum in Zandvoort en is al van kinds af aan trouw aan de club. Na de gewonnen achtste finale tegen Real Madrid zocht NH Nieuws Jan op, die ongelooflijk trots was en nog steeds is:

Tekst gaat verder onder video

Juventus
Jan heeft er vertrouwen in dat het goedkomt tegen Juventus. "Het is een zware dobber, maar we moeten eraan geloven. Gelukkig spelen we eerst thuis, dat scheelt. Je kunt beter met een voorsprong beginnen dan een achterstand uit moeten inhalen."

Lees ook: Ajax tegen Juventus in kwartfinale Champions League

Of hij nog een boodschap heeft voor Ronaldo? "Dat je het maar niet mag halen, je hebt al veel te veel goals gescoord. Maar ja, we hebben nog niet van Ronaldo gewonnen tot nu toe. Laten we het maar net zoals bij Portugal-Nederland doen. Toen hebben we ook revanche genomen met 3-0. Laten we daaraan vasthouden!" 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!