Ga naar Content
Haarlemmermeer

Dit zijn de parkeerkosten bij ziekenhuizen in Haarlemmermeer

11 maart 2019, 11.40 uur · Aangepast 11 maart 2019, 11.50 uur
Door: · Foto: Google streetview

De parkeerkosten bij de twee ziekenhuizen in de regio Haarlemmermeer (Spaarne Gasthuis in Hoofddorp en Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen) zijn gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar.

Dat blijkt uit een onderzoek van betalingsplatform Kortingscode.nl. Zij onderzoeken sinds 2017 jaarlijks de parkeerprijzen van 90 ziekenhuizen in Nederland.

Hoofddorp
Bij het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp betaalt de ziekenhuisbezoeker 2 euro per uur om de auto te parkeren. De eerste vijftien minuten zijn gratis en voor een volle dag betaal je 15 euro. Deze cijfers zijn sinds 2017 niet meer veranderd en daarmee staat het ziekenhuis op de vijfde plek van duurste ziekenhuizen van de provincie als het gaat om parkeren.

Amstelveen
Ook bij Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen zijn de parkeertarieven ongewijzigd in vergelijking met een jaar eerder. Hier betaal je 1,80 euro per uur, is het eerste halfuur gratis en leg je 11 euro neer voor 24 uur parkeren. Als je deze uurprijs afzet tegen de rest van de provincie, dan zijn er zes ziekenhuizen 'goedkoper in de provincie.

Benieuwd naar de parkeerprijzen van alle ziekenhuizen in de provincie Noord-Holland? Klik dan hier.