Start van hoofdcontent

HAARLEM

nl

Moeten provinciale politici beter luisteren? Doe mee aan het NH Nieuws Panel verkiezingsonderzoek

8 maart 2019, 16.53 uur · Aangepast 12 maart 2019, 13.03 uur · Foto: ANP / Koen de Weel

De verkiezingen naderen snel. Ga je wel of niet stemmen voor de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart? En wat is voor jou het belangrijkste verkiezingsthema? Doe mee aan het NH Nieuws Panel verkiezingsonderzoek en geef je mening.

Over twee weken, op 20 maart, mogen we alweer naar de stembus. Dit keer dus voor de Waterschapsverkiezingen en een nieuw provinciebestuur. Waarom is dit belangrijk - of juist niet belangrijk - voor jou? We vroegen het begin januari al eens aan 1.300 panel-leden en willen weten of de meningen veranderd zijn nu de verkiezingscampagne op stoom is.

Lees ook: NH Nieuws Panel: referenda nodig voor meer invloed op provinciale politiek

Nog geen lid van het NH Nieuws Panel? Meld je hier aan, en je ontvangt een uitnodiging voor het onderzoek. Meedoen kan tot en met zondag 17 maart.

Verantwoording
Je gegevens en antwoorden zullen vertrouwelijk worden behandeld. De uitkomsten zijn alleen bedoeld voor het onderzoek en worden gepubliceerd via onze kanalen. We publiceren alleen totalen en niet de antwoorden per deelnemer om de anonimiteit te waarborgen. Je kunt wel toestemming geven, zodat we je antwoorden mogen gebruiken in onze publicatie (laatste vragen). Je persoonlijke gegevens worden nooit gedeeld met externe partijen. Als je er genoeg van hebt, meld je je weer af. Dat kan door een mail te sturen naar [email protected]