Ga naar Content
Haarlem

James Bond-fan Jasper uit Haarlem "kan niet wachten op nieuwe film"

6 maart 2019, 10.21 uur
Door: · Foto: ANP

Al sinds de aftiteling van de laatste James Bond film Spectre in 2015 heeft 007-fan Jasper Hartog 'de kriebels'. Hij kon toen al niet wachten op de nieuwe film en nu de opnames voor de 25ste Bond-film gaan beginnen, loopt de spanning nog extra op. Dat vertelde de megafan vanochtend in De Ochtendshow op NH Radio.

Jasper Hartog uit Haarlem is lyrisch over de Britse spion en houdt al jaren alle ontwikkelingen rondom de beroemde filmreeks bij via zijn weblog. 

Niet alleen voor het geld
Voor de Haarlemmer, die heel toevallig de cijfers 007 zowel in zijn telefoonnummer als rekeningnummer heeft, is het belangrijkste nieuws dat Daniel Craig terug komt als hoofdrolspeler.

Hoewel Craig volgens Jasper niet het niveau van Sean Connery of Roger Moore niet haalt, is hij blij dat de Engelse acteur weer de hoofdrol op zich neemt.

'Niet alleen voor geld'
Hartog is het overigens niet eens met alle berichten die zeggen dat Daniel Craig het alleen nog maar voor het geld doet. "Dat heeft hij ooit een keer gezegd direct na de opnames van Spectre, maar ik kan mij voorstellen dat je het James Bond-zijn dan na alles even beu bent. Ik verwacht dat hij daar nu anders over denkt."

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!