Whatsapp

Sport

David Endt over Feyenoord - Ajax: "Kenners bestaan niet voor deze wedstrijd"

26 februari 2019, 11.38 uur

David Endt maakte heel wat Klassiekers mee, maar voor de komende editie, woensdag in de halve finale van de KNVB-beker, is een voorspelling eigenlijk niet te maken. "Kenners bestaan niet voor dit soort wedstrijden", zei de oud-teammanager van Ajax tegen NH Sport.

Het zijn altijd beladen wedstrijden. Ajax heeft wat goed te maken na het 6-2 verlies van eerder dit seizoen voor de competitie, maar dat verlies motiveert de Ajacieden natuurlijk ook.

Lees ook: Blind: "Je hoeft ons niet extra te motiveren hoor" 

"Wij zeiden altijd tegen jonge jongens of buitenlandse spelers: Dit veld, de Kuip, is een beetje ons veld. Hier hebben we grote prijzen gewonnen, de Europacup 1, bekerfinales. We hebben Feyenoord hier vaak verslagen of het ze heel moeilijk gemaakt." 

Maar hoeveel wordt het nou morgenavond? "Ik denk dat Ajax met 3-1 wint."

Vanwege Feyenoord - Ajax is er woensdagavond een extra radio-uitzending van NH Sport. Die begint om 20.00 uur. Edward Dekker en Frank van der Meijden doen integraal verslag van deze bekerklassieker. Ook de tweede halve finale, donderdagavond tussen Willem II en AZ, is live op de radio te volgen. Ook dan begint NH Sport om 20.00 uur. 

NH Sport
Whatsapp