IJmond

Drugsdealer (20) in Heemskerk aangehouden, blijft vastzitten voor eerdere zaak

22 februari 2019, 20.15 uur · Aangepast 23 februari 2019, 10.39 uur

Politie IJmond
Politie IJmond

HEEMSKERK - Een 20-jarige Heemskerker is deze week aangehouden voor drugshandel. De politie kreeg de man in de smiezen door de onlogische zigzag-route die hij reed door Heemskerk en Beverwijk. Dat even later een vrouw voor een bliksembezoekje de auto in- en uitstapte was een tweede aanwijzing dat er iets niet klopte.

De agenten besloten een politieauto op de wagen af te sturen. De Heemskerker reed snel weg en leek iets uit het raam te gooien op de Maerten van Heemskerckstraat. In de berm werd later inderdaad een zakje met drugs gevonden.

Lees ook: Tientallen zakken drugsafval gedumpt in vogelreservaat Eemnes

De verdachte is even verderop aangehouden. In totaal bleek de verdachte (inclusief de weggegooide drugs) veertien bolletjes en wikkels met wit poeder -mogelijk cocaïne- en achttien bolletjes bruin poeder -mogelijk heroïne- bij zich te hebben. 

Lees ook: Drugsdealers en verkeershufters speerpunten in veiligheidsplan Hilversum

Opnieuw aangehouden
Op donderdag werd het verhoor van de verdachte afgerond. Uiteindelijk mocht hij niet vertrekken omdat bleek dat er al een ander onderzoek tegen hem liep. Hij liep vrij rond onder schorsende voorwaarden. Geen andere misdrijven plegen was hier één van en de man is onmiddelijk weer aangehouden.

 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!