West-Friesland

Cadeaukaarten Intertoys nog twee dagen geldig, maar winkels kunnen ze niet aannemen

22 februari 2019, 19.11 uur

ENKHUIZEN - Wie nog vlak voor het definitief sluiten z'n Intertoys-cadeaukaarten wil gebruiken komt van een koude kermis thuis. Juist vandaag, twee dagen voordat alle cadeaukaarten waardeloos worden, heeft de speelgoedketen een storing waardoor de waardebonnen niet in te wisselen zijn.

Volgens woordvoerder David Brilleslijper is er sprake van een landelijke technische storing die het inwisselen van de cadeaukaarten onmogelijk maakt: "Er wordt met man en macht aan gewerkt om het probleem op te lossen".

Lees ook: Speelgoedwinkel Intertoys failliet verklaard

Hij kan aan NH Nieuws geen uitsluitsel geven of de storing nog voor zondag verholpen is. Gisteren werd bekend gemaakt dat de bonnen nog geldig blijven tot en met deze zondag, tenzij de curator anders beslist. 

Lees ook: Cadeaubonnen Intertoys nog tot en met zondag geldig

NH Nieuws sprak in Enkhuizen met een moeder en dochter die juist vanmiddag naar Intertoys waren gekomen om iets te kopen met een waardebon: "Wij kwamen hier om een bon van 20 euro in te leveren, omdat we hoorden dat het tot zondag kon. Maar ze hebben een storing. Balen. Ik denk niet dat het nu nog gaat lukken voor zondag."

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!