West-Friesland

Van Medemblik naar Milaan: Isa (16) op de catwalk voor Prada

22 februari 2019, 13.19 uur · Aangepast 22 februari 2019, 13.35 uur

Prada
Prada

MEDEMBLIK - Het voelde als een droom, maar het optreden van de 16-jarige Isa Peerdeman uit Medemblik op Prada's catwalk in modehoofdstad Milaan van gisteravond was levensecht. "Is this real?"

Die vraag stelt ze de tiener zichzelf op Instagram. "Thank you so much @prada and the entire team for letting me open this gorgeous show", schrijft ze. "And for making this insane dream come true. Absolutely crazy!! Beyond grateful right now!" 

De lente moet nog beginnen, maar zoals gebruikelijk in de modewereld wordt al seizoenen van te voren de nieuwe collectie gepresenteerd. De zwarte jurk waarin Isa over de catwalk flaneerde, maakt dan ook deel uit van de komende herfst-en wintercollectie van het Italiaanse merk. 

(Tekst gaat verder onder de Instagram-post)

Mediapartner Medemblik Actueel schrijft dat er een intensieve trainingsperiode aan Isa's debuut voorafging. De Medemblikse staat ingeschreven bij het Amsterdamse modellenbureau Elvis Models.

'Engelachtige verschijning'
Eigenaren Jordy Weldam en Ilona van Nijburg zeggen tegen de omroep onder de indruk te zijn van Isa. Haar 'engelachtige verschijning' en haar lengte maken van haar een 'supermodel', al waarderen ze ook dat ze haar eigen mening durft te uiten.  

Of het toch niet stiekem allemaal een droom was? Zeker niet, zo bewijst onderstaande video op het YouTube-kanaal van Prada.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!