Ga naar Content
Gooi

Rappende beveiliger gaat viraal: "Kramp in kaken van het lachen"

20 februari 2019, 18.20 uur
Door: Carina Gutker · Foto: Screenshot Dumpert

Een beveiliger uit Hilversum heeft onvermoede talenten: hij blijkt vlekkeloos te kunnen rappen. Een groep jongeren legde de rapkunsten van de man vast op camera en dat filmpje gaat inmiddels viraal op internet.

Het filmpje was gisteravond geplaatst op de website Dumpert

De rappende beveiliger heeft zelf ook een reactie achtergelaten op de site. Hij zegt van het sus-team in Hilversum te zijn. Dat team is verantwoordelijk voor het beveiligen van uitgaansgebieden en evenementen. Het rappen was eigenlijk een poging om de jongeren, die voor overlast zorgden, op een creatieve manier weg te sturen.

Lees ook: Vloggende meester neemt rapvideo op: "Doe je best in de les, en ik zorg dat je slaagt voor je test"

"De groep jongeren troffen wij aan voor de ingang van een bedrijfspand en waren erg aanwezig", zo schrijft hij. "Toen ik kwam aanrijden met mijn collega liet een van de jongens zijn rapkunsten zien. Ik sprak met de jongens af dat als ik de mijne zou laten zien, ze daarna lekker de stad in zouden trekken om daar nog een gezellige avond te maken."

"Kramp in kaken van lachen"
Hij vervolgt: "De jongens hadden kramp in hun kaken van het lachen, ik van het brabbelen. Uiteindelijk zijn we allemaal zelf een keer zeer aanwezig geweest op een tijdstip en plek waar de buurtbewoners minder blij mee zijn. Truc is om deze personen niet snel te laten vergeten dat ik ze heb aangesproken. Niet om autoritair over te komen, maar om ze te laten lachen en verder nog een leuke avond te zien hebben."

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!