IJmond

Zanglerares Eline in de running voor IJmonder van het jaar: "Iedereen is welkom"

4 februari 2019, 11.47 uur · Aangepast 4 februari 2019, 13.38 uur

Whatsapp

Of je nu talent hebt of niet, dat maakt voor de enthousiaste zanglerares Eline niet uit. Zo'n beetje alle leeftijden komen naar Driehuis, voor de muzikale lessen van Koel Creative Productions. Haar inzet en enthousiasme als docent leverden haar een nominatie op voor 'IJmonder van het jaar'.

Samen met haar compagnon Koen van der Wel toverde Eline een leegstaand vervallen pand om tot een splinternieuw en levendig muzikaal centrum. "We zijn onwijs trots dat we met man en macht hebben gewerkt om dit gebouw nieuw leven in te blazen", vertelt ze. "Nu loopt het elke week vol met honderden mensen die genieten van muziekactiviteiten."

Zorgen vergeten
Er is bewust geen muziekexamen, er wordt gerepeteerd met plezier en dat resulteert in succesvolle shows en voorstellingen. Bij Eline kunnen deelnemers zichzelf zijn. "Mijn passie is om ze plezier te laten hebben. Dat ze even hun zorgen vergeten."

Eline weet wel hoe ze zou reageren als ze IJmonder van het jaar wordt:

NH Nieuws / Koen Bugter

IJmonder van het jaar 
De verkiezing van IJmonder van het jaar is een jaarlijkse wedstrijd van het Noordhollands Dagblad. Er zijn nog zes kandidaten over, die vanavond in het Kennemer Theater in Beverwijk te horen krijgen wie er met de winst vandoor gaat. NH Nieuws portretteerde alle finalisten. Lees hun bijzondere verhalen: Hidde NouwenSüleyman Celik, Chris B. van der Zwan, Mariëlle van Zijl en Ed Geels
Whatsapp