Start van hoofdcontent

Haarlemmermeer

NL
V

Familie van Frederik (25) uit Aalsmeer maakt zich grote zorgen om vermissing

2 februari 2019, 16.45 uur · Foto: Politie

Dinsdag is de 25-jarige Frederik Pallesen uit Aalsmeer drie weken vermist. Zijn naasten hebben geen idee waar hij is en zijn ouders zijn erg bezorgd. De politie is ook op zoek naar Frederik.

Frederik woont bij zijn ouders en maandag 14 januari ging hij, nadat hij met zijn vader en moeder had gepraat, naar bed. De volgende ochtend hing zijn jas nog aan de kapstok, vertelt zijn vader tegen NH Nieuws. 's Middags stuurde de moeder van Frederik hem nog een bericht via WhatsApp. Het kwam wel aan, maar het bericht is niet meer geopend. In de avond kwam Frederik niet thuis en daarna stond zijn telefoon uit. 

Volgens zijn vader is Frederik weggelopen of door iemand opgehaald, maar niemand weet waar hij is. "Het is echt een raadsel voor ons." Op de "meest logische" plekken hebben vrienden en familie gezocht. 

Echt familiemens
Bijna een week na de vermissing is Frederik als vermist opgegeven. De vader van de man zegt dat de familie dat niet eerder deed omdat werd gehoopt dat hij nog gevonden zou worden. Volgens hem is Frederik nooit eerder weggelopen en is hij een "echt familiemens". Hij had niet vaak problemen. 

Ongeveer een keer per dag hebben de ouders van Frederik contact met de politie. Omdat er nog steeds niks is gevonden, zijn ze erg ongerust. "Ik probeer een beetje bezig te blijven met wat werk. Mijn vrouw heeft het erg moeilijk."

Signalement
De 25-jarige Aalsmeerder is tussen de 1,75 meter en 1,80 meter lang, heeft kort blond haar en een normaal postuur. Op 14 januari droeg hij een driekwartlange parka (jas) met een beige bontkraag en mogelijk een joggingbroek en sneakers. Hij heeft meerdere tatoeages op zijn linkerarm. Op z'n onderarm staat een tattoo van twee dichtgevouwen handen en op z'n bovenarm een vrouw. Frederik heeft geen pinpas mee. Zijn rijbewijs en paspoort heeft hij wel meegenomen. Hij heeft ook geen extra kleren bij zich. 

Wie Frederik heeft gezien, of weet waar hij verblijft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0800-6070.