Ga naar Content
Noordkop & Texel

Heftige mishandeling in Schagen: 18-jarige jongen meerdere keren tegen hoofd geschopt

2 februari 2019, 12.04 uur · Aangepast 2 februari 2019, 12.21 uur
Door: · Foto: Google Streetview / Adobe Stock

Twee nog onbekende daders hebben afgelopen nacht een 18-jarige jongen uit Schagen ernstig mishandeld. Het slachtoffer werd ingesloten, kreeg klappen in zijn gezicht en werd eenmaal op de grond ook nog meerdere keren tegen zijn hoofd geschopt.

Dat gebeurde rond 02.30 uur op de Markt. De jongen was samen met zijn vriendinnetje naar een café geweest en kreeg op straat een opmerking naar zijn hoofd geslingerd van de twee daders. Hij reageerde hierop, maar liep met zijn vriendin verder naar hun fietsen. 

Lees ook: Kopschopper (20) uit Zwaag aangehouden voor zware mishandeling in Hoorn

De vechtersbazen kwamen hen achterna. Ze sloten de jongen in en begonnen klappen uit te delen. Het slachtoffer kwam ten val en werd op de grond nog een paar keer tegen zijn hoofd geschopt. Pas toen zijn vriendin hulp belde, stopte de mishandeling. 

Signalement
Beide daders renden weg in de richting van de Loet. Het zou gaan om jongens van 17 of 18 jaar oud met een blanke of zeer licht getinte huidskleur. Beide waren zo'n 1.80 meter lang en droegen een zwarte broek. Een van de agressievelingen heeft kort, opgeschoren en blond haar met een streep aan de zijkant. Gezien de ernst van de mishandeling roept de politie getuigen op om zich te melden. 

Hoe het met de in elkaar geslagen jongen gaat, is niet bekend. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!