Ga naar Content

Dronken automobilist opgepakt na dollemansrit over N201

De politie heeft gisterochtend in Kortenhoef een 31-jarige bestuurder uit Wilnis aangehouden, slingerend over de N201 in Vinkeveen reed in de richting van Hilversum. Hij bleek onder invloed te zijn geweest van drugs en alcohol.

Volgens de politie reed de man, die in een witte bestelauto reed, al slingerend over de weg en kwam daarbij meerdere keren in de berm terecht. Hij kwam met zijn voertuig ook meerdere keren op de andere weghelft terecht, waarbij hij bijna een frontale botsing veroorzaakte. 

De bestuurder zette na een lange dollemansrit zijn voertuig stil in Kortenhoef. Daar kwamen toegesnelde agenten de man controleren. Hij lag uitgeteld over de bijrijdersstoel. Toen de politie de deur opende, kwam er een sterke dranklucht uit de auto. 

Onder invloed
Zelf verklaarde de man ook nog GHB en cocaïne te hebben gebruikt. De bestuurder is meegenomen voor een blaas- en bloedtest. Die uitslag laat nog enkele weken op zich wachten, maar in afwachting daarvan is de man wel zijn rijbewijs kwijt. Hij heeft ook een rijverbod opgelegd gekregen.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!