Ga naar Content
Amsterdam

Baas boven baas: 'Barça heeft 90 miljoen euro over voor Frenkie de Jong'

23 januari 2019, 07.57 uur
Door: · Foto: ANP

Het was al gek, maar het kan blijkbaar nog altijd gekker. FC Barcelona zet alles op alles om Frenkie de Jong binnen te halen en zou 90 miljoen euro voor hem willen betalen. Dat is 15 miljoen meer dan Paris Saint-Germain die ook al maanden op de middenvelder zit te azen.

Dat meldt De Telegraaf vanochtend. Met de 90 miljoen euro zou de 21-jarige middenvelder de duurste voetballer uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis worden. Hiermee neemt hij het stokje over van Virgil van Dijk, die voor dik 80 miljoen euro van Southampton naar Liverpool ging.

Voor Ajax is 90 miljoen natuurlijk helemaal een klapper, vorig seizoen vertrok Davinson Sanchez voor 40 miljoen euro naar Tottenham en is tot nu tot Ajax' duurste verkoop tot nu toe.

Lees ook: 'Frenkie de Jong voor 75 miljoen naar Paris Saint-Germain'

Eerder zou Manchester City zich ook hebben gemeld voor 70 miljoen. PSG zou niet verder willen gaan dan 75 miljoen en verliest het daarmee van de Spanjaarden.

Lees ook: Frenkie de Jong maakt indruk op de bondscoach

Mocht de transfer doorgaan is het nog niet duidelijk of de Ajacied per direct naar Spanje zal vertrekken, of pas in zomer. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!