Ga naar Content
Noordkop & Texel

Vanavond veiling op Texel voor zieke Rob

19 januari 2019, 16.59 uur · Aangepast 19 januari 2019, 18.05 uur
Door: · Foto: NH Nieuws

Kerstmarkten, benefietconcerten en veel collecte-acties. Texelaars hebben al van alles gedaan om geld op te halen voor de 50-jarige Rob Daalder. Hij lijdt aan een zeldzame ziekte. Met een dure operatie in de Verenigde Staten kan hij mogelijk genezen. Vanavond is er een veiling om nog meer geld in te zamelen.

Rob lijdt aan de ziekte liquorhypotensiesyndroom, waarbij vocht uit de hersenen weglekt. In de Verenigde Staten behandelt professor Schievink het syndroom met succes. Voor de operatie van Rob in Los Angeles is mogelijk enkele tonnen nodig. De verzekering zal ook een deel meebetalen.

Lees ook: Heel Texel komt in actie voor zieke Rob (50): collectes, veiling en benefietconcert

Vanavond is er dus een veiling. Verschillende artiesten hebben spullen ingebracht die geveild mogen worden. Jochem Meijer heeft twee kaartjes voor zijn voorstelling in Care aangeboden en Giel Beelen een rondleiding bij Veronica. Er worden ook gesigneerde shirts van Ajax, AZ en Feyenoord geveild.

Lees ook: Texelaars geven gul tijdens benefietavond voor zieke Rob: "Dit is Texel op zijn best"

Daarnaast kun je geld inleggen voor overnachtingen in luxe bungalows en kaarten voor een festival. Er zijn nog meer dingen die geveild worden. 

De veiling is in Question Plaza in Den Burg en begint om 19.30 uur.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!